Wie ben ik?

Elly van den Berg- Wegerif

Hoi! Dit ben ik dus! De creator achter deze website.

Dat ik creatief ben hoef ik je niet te vertellen, maar dat JIJ ook creatief bent, dat geef ik je wel graag mee. Iedereen is namelijk creatief! 

Als kind was ik altijd aan het tekenen en knutselen. Ook letters en schrijven heb ik altijd interessant gevonden. Gelukkig heb ik het echte schoolschrift nog geleerd met een vulpen. Toen ik tiener werd, werd ik creatief op een ander gebied, namelijk muziek. Maar uiteindelijk heb ik het tekenen en creatief journalen toch weer opgepakt en ik ben onwijs gezegend dat ik nu een inspiratiebron mag zijn voor vele anderen. Ik probeerde drempel zo laag mogelijk te houden wat betreft 'iets maken'. Het gaat in mijn workshops niet zozeer om het resultaat, maar wel om het proces naar het eindresultaat toe. De ontspanning die ik daarin ervaar, even niet na te hoeven denken of me zorgen te maken, DAT gun ik jou ook! 

Wat kan ik jou, je vriendinnengroep, een bedrijf of andere locatie bieden? 

Ik geef workshops in mijn atelier voor kleine groepjes. Is jou groep wat groter? Geen probleem, dan kan ik uitwijken naar een ander prachtig atelier! 

Ik werk ook graag op locatie, dus schroom niet om dit te vragen! 

Mijn handletter- en schrijfskills kan ik jou dus ook leren in mijn workshops. Is dat nou echt niks voor jou en heb je bijvoorbeeld uitnodigingen of tafelkaartjes nodig voor je bruiloft of ander feest? Dan kijk ik heel graag wat ik voor je kan doen! Neem vrijblijvend contact met me op.

Heel graag tot ziens! 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Contact:

Elmiezz Texel

De Ruyterstraat 1B

1792 AG Oudeschild, Texel

Tel: 0648263788

Email: info@elmiezz.nl

Facebook: www.facebook.com/elmiezztexel

Elmiezz is niet op vaste tijden geopend. Langskomen of een workshop plannen? Bel of mail me even, of stuur een berichtje

© 2019 Elmiezz

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon